Политика за поверителност и бисквитки

Политика за поверителнос

Целта на тази Политика за защита на личните данни е да ви информираме какви лични данни събираме, как ги използваме, с кого можем да ги споделим, какви права и решения имате относно използването на вашите лични данни и как можете да ги прегледате, промените и заличите.

Данни за администратора

сайт: manolov64.com

Компетентен надзорен орган

Компетентен надзорен орган е Комисия за защита на личните данни, гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, интернет адрес www.cpdp.bg, тел. 02 915 3 518

Защо събираме личните данни и за какво ги използваме

Събираме лични данни с цел анализ на трафика и посещенията на сайта. 
Също и в случай когато ни изпратите текстово съобщение, ние получаваме ваши лични данни, благодарение на които можем да ви отговорим по поставено запитване от ваша страна.

Какви лични данни събираме от вас

Сайта не съхранява лични данни на свой сървър или бази данни, но ползва външни услуги, които използват и достъпват Ваши лични данни, за целите на анализа и за да може да функционира нашият сайт правилно.

Информация за трети страни партньори на уебсайта

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме услуги и решения от трети страни. Сайта използва външни услуги от Google Analytics, Google Maps, които могат да достъпват Ваши лични данни и използват ‘Бисквитки’. С цел анализ на трафика и посещенията, използваме Google Analytics, който получава достъп до Вашия IP адрес с цел анализ на трафика и Вашето поведение при престоя на уебстраницата. Също така използваме услуги от Google Maps, които също могат да достъпват ваши лични данни.  Също използваме допълнителни функционалности под формата на разширения за WordPress сайтове.

Сигурност на данните

Прилагаме всички адекватни мерки в защита на вашата лична информация и в никакъв случй не бихме допуснали компромис за тяхната сигурност.


Права на субектите на лични данни

Право на информация

Имате право по всяко време да изисквате от нас информация за съхраняваните за вас данни, както и за техния произход, получатели или категории получатели, на които те се предават, и целта на съхранението.

Право на жалба

При оплаквания имате право да подадете жалба срещу обработката на лични данни пред компетентния контролен орган, ако считате, че са нарушени права за защита на личните данни.

Право на изтриване

Имате право на изтриване и блокиране на вашите лични данни, които съхраняваме. Изтриването може да бъде извършено по всяко време като се свържете с нас. В общия случай вашите данни се изтриват незабавно, най-късно 30 дни след упражняване на това право като субект на данните. Ако изтриването противоречи на законови, договорни или наказателно-правни или търговско-правни задължения за съхранение или други уредени в закона причини, вместо изтриване може да се извърши само блокиране на вашите данни. След изтриването на вашите данни повече не е възможно тяхното възстановяване.

 

 


Политика за „Бисквитките“

Какво представляват бисквитките

Бисквитките са малки текстови файлове, които се генерират при заявка от Вашия браузър към наш сървър и се съхраняват на устройството Ви. Всички бискчитки които се използват идват от трети страни, предоставящи определени услуги. Имената на доставчиците ще намерите по-долу в рездел Бисквитки на трети страни. Ние не използваме и не управляваме наши собствени бисквитки. Ако не искате да приемате бисквитки, можете да коригирате настройките на браузъра си. Имайте предвид, че без бисквитки част от сайта няма да работи и няма да имате достъп до всички негови функционалности. ите“

Задължителни (есенциални) бисквитки

Задължителни бисквитки са тези който са свързани с потребителски сесии, разпознаване на потребители и подобни. 

Бисквитки за ефективност и функционалност

С тези бисквитки събираме и информация за начина, по който нашите потребители използват услугите ни, така че да можем да подобрим нашия сайт и услуги и да извършваме пазарни проучвания. Ако решите да изтриете тези бисквитки, е възможно да разполагате с ограничена функционалност на нашите услуги.

Рекламни бисквитки

Не използваме рекламни бисквитки.

Бисквитки на трети страни

Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас. Можем да използваме и някои упълномощени трети страни, които да поставят бисквитки по време на посещенията Ви на нашите сайтове, за целите на услуги, които те осигуряват за нас.


В случай, че не сте съгласни с нашата Политика за защита на личните данни, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.